dilluns, de maig 28, 2007

María del Mar Bonet: Suau brisa Mediterrània


María del Mar Bonet celebra sobre dels escenaris el seu quaranta aniversari dins del món de la cançó, món que per a ella ha estat un suau viatge en la poètica barca de les melodies de la Mediterrània. La seva veu tornarà a sonar clara i dolça portant la remor dels pobles, paisatges i gents que poblen les ribes d'aquest mar que la va veure néixer, i al qual ha dedicat la seva vida i estima, l'estima perquè com nova Sibil coneix els seus secrets i seus ancestrals tradicions, les quals uneixen culturalment a tots els pobles de les seves riberes, i ella actua com a transmissora.

Com ella mateixa diu: "La consciència mediterrània existeix. És la nostra sang. Respon a uns camins culturals comuns que tenen més de 4.000 anys, des que els pobles mediterranis van solcar el mar i van establir les primeres vies de comunicació. És una comunicació subterrània i profunda , que normalment no notem, però que existeix ".


"Desde Mallorca al' Alguer"


Nena Venetsanou & Mª del Mar Bonet "Carta al' exili"Mercè

3 comentaris:

pon ha dit...

No sé qué me gusta más, si sus ojos, su voz o su boca.
Felicidades a Bonet, tantos años regalando belleza.

@ELBLOGDERIPLEY ha dit...

Suau i meravellosa veu, que ens emporta al mòn Mediterrani, que de segur, es clà, esisteix. M'agrada molt aquesta noia, ja fa molt de temps.

pe-jota ha dit...

Creo que es única e irrepetible, el día que se retire con ella se irá parte de la historia de este mar de civilizaciones.